Trainer Lab järjestää yksilövalmentajille suunnattuja tapahtumia, joissa liikunta-alan toimijoilla on hyvä tilaisuus verkostoitua ja saada samalla tietoa ajankohtaisista aiheista.

Yksilövalmentajana työskentely saattaa joskus olla yksinäistä puuhaa. Valmentajalle tekee aina hyvää saada uusia ideoita ja  vaihtaa ajatuksia muiden saman alan ihmisten kanssa. Kolmesti vuodessa pääkaupunkiseudulla järjestettävät clubitilaisuudet ovat kestoltaan 3-5 tuntia. Tapahtumat ovat rentoja ja sisältävät aina teoriaa sekä käytäntöä.

Seuraava Trainer Club -tilaisuus järjestetään 6.1.2018.

Paikka: Padel Sports Oy, Kutojantie 4, 02630 Espoo.

Aika: 14:00-18:00

Hinta: 30 eur, sis. alv 24 %

Ohjelma:

Lajitutustuminen: Padel

Padel on moderni mailapeli, joka yhdistää tenniksen ja squashin elementtejä. Alkuun lyhyt perehdytys lajin saloihin, sen jälkeen harjoittelua ja leikkimielinen miniturnaus.

Laillistettu ravitsemusterapeutti Petteri Lindblad: Toiminnalliset vatsavaivat

Yllättävän moni kärsii vatsavaivoista. Vatsavaivat selittyvät vain harvoin sairaudella – usein syynä ovat huonosti imeytyvät hiilihydraatit. Toiminnallisista vatsavaivoista kärsivän tulee rauhoittaa vatsa rajoittamalla näitä hiilihydraatteja. Toiminnallisten vatsavaivojen hoito on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa myös elintavoilla on suuri merkitys. Millaisella ruokavaliolla vatsavaivoja voidaan hoitaa ja ehkäistä? Onko ruokavalio mahdollista pitää monipuolisena? Tarvitseeko vatsavaivoista kärsivän välttää gluteenia, viljatuotteita tai maitotuotteita?

Välipalamaistiaisia tarjoaa: Puls Nutrition

ILMOITTAUDU FORUMIIN TÄÄLTÄ!