Personal trainer -koulutus Espanjassa

SEURAAVA ALOITUSPÄIVÄ:
30.09.2024
KESTO:
150 tuntia (PT-osuus)
HINTA:
Personal trainer 1800 € (sis. alv 24 %), urheiluhieroja 2500 € (sis. iva 21 %)
 

KOULUTTAJAT:

Jarno Lemmelä
Liikuntatieteiden maisteri
Tapio Tulenheimo
Liikuntatieteiden maisteri
Laura Manner
Elintarviketieteiden maisteri
Tuomo Ojala
Liikuntatieteiden maisteri

Kategoriat

Peruskoulutus

Tarjoamme uutena mahdollisuutena auktorisoidun personal trainer -koulutuksen yhdistettynä urheiluhierojaopintoihin Espanjassa. Olemme aloittaneet yhteistyön Urheiluhierojaopisto Spoman kanssa, ja koulutus järjestetään hierojaopistolla Fuengirolassa.

Tämä Personal trainer -koulutus (APT®) on räätälöity siten, että tarpeettomat päällekkäisyydet hierojaopintojen kanssa on karsittu. Näin on pystytty rakentamaan tehokas ja edullinen koulutuskokonaisuus, josta valmistuneet pääsevät halutessaan suoraan auktorisoitujen valmentajien hakemistoon: hakemisto.apt-personaltrainer.fi.

Kolmipäiväisiä lähijaksoja on yhteensä kuusi, ja ne jakautuvat tasaisesti hierojakoulutuksen ajalle 30.9.-13.12.2024 ja 7.1.-26.4.2025. PT-koulutuksen hinta on 1800 € (sis. alv 24 %).

Personal trainer koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia monipuolisesti liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin valmentajana. Koulutuksen laajuus ja sisältö vastaavat yleiseurooppalaista EQF 4 -tasoa. Näkökulmana on terveyttä edistävä, turvallinen ja motivoiva valmentaminen, ja koulutuksessa tehdään paljon käytännön harjoituksia. Liiketekniikat, voima- ja kestävyysharjoittelu, ravitsemuksen ohjaaminen ja liikuntapsykologia ovat tärkeitä painopisteitä.

Urheiluhierojakoulutus kestää yhteensä noin yhdeksän kuukautta (sisältää loman). Hierojakoulutuksen jälkeen suoritat halutessasi hieronnan ammattitutkinnon, joka antaa sinulle oikeuden käyttää suojattua ammattinimikettä koulutettu hieroja, ja tämän jälkeen Suomessa hierojana työskennellessäsi et ole arvonlisäverovelvollinen.

Spomalla Fuengirolassa on koulutettu hierojia vuodesta 2013. Laadukas opetus näkyy selkeästi opiskelijoiden anatomian tietämyksessä sekä käytännön hieronnassa. Koulutuskokonaisuus aloitetaan kahdesti vuodessa keväisin ja syksyisin.

Hieronnan ammattitutkinnon perusteet ovat pohjana koulutukseen. Opintokokonaisuus kuitenkin sisältää runsaasti teoriaa ja käytännön tekniikoita ammattitutkinnon perusteiden lisäksi. Hierojaopinnot koostuvat mm. seuraavista aiheista:

– Hierontatyön lähtökohdat
– Fysiologia
– Anatomia
– Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
– Tautioppi
– Kliininen erotusdiagnostiikka
– Urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja hoito
– Työterveystieto
– Klassisen- ja urheiluhieronnan käytännön harjoittelu
– Kinesio- sekä urheiluteippaus
– Hierontatyön perusteet ja menetelmät / urheiluhieronta
– Itsehoidon tukeminen
– Asiakaskeskeinen hoitaminen
– Lihashuollon tukitoimet
– Itsenäinen ammatinharjoittaminen / yritystalous sekä yrityssuunnitelma

Hierojakoulutuksen hinta: 2500 € (sis. iva 21 %)

Lisätietoja hierojaopinnoista