Peruskoulutukset

Trainer Lab tarjoaa tehokkaan ja kattavan tavan kehittää hyvinvointi- ja liikunta-alojen ammattien harjoittamiseen tarvittavaa osaamista. Koulutus on esimerkiksi työn tai muiden opintojen ohella suoritettavaa aikuiskoulutusta.

Jos sinulla ei ole aiempaa liikunta-alan taustaa, koulutuspolkusuosituksemme ovat:
1) Basic, 2) Kuntosaliohjaaja, 3) Personal Trainer

TAI
1) Basic, 2) Hyvinvointivalmentaja

TAI
1) Basic, 2) Ryhmäliikuntaohjaaja

Mikäli sinulla on jo koulutusta, harrastuneisuutta ja työkokemusta, voit osallistua suoraan tasolle 2 tai 3. Voit varmistaa sinulle sopivan aloitustason puhelimitse 0452630089 tai sähköpostitse info@trainerlab.fi.

Koulutusvalikoimastamme löytyy myös sisäpyöräilyohjaajakoulutus – Bike Trainer.


Jatko- ja täydennyskoulutukset

Trainer Lab:n jatko- ja täydennyskoulutukset tarjoavat syventävää osaamista jo alalla toimivalle ohjaajalle tai valmentajalle. Saat tuoretta tietoa ja lisäosaamista tehokkaasti ja taloudellisesti. Tutustu eri koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan tai kysy meiltä lisää.

Jatko- ja täydennyskoulutuksia toteutetaan myös tilauskoulutuksina. Lisäksi noin kolmesti vuodessa kokoontuva Trainer Club on yksilövalmentajille kuten personal trainereille suunnattu tietojen päivitys- ja verkostoitumistapahtuma, jossa käsitellään ajankohtaisia aiheita rennosti ja käytännönläheisesti.